Goedkoopste studenten zorgverzekering van Nederland 2024

  • Algemeen
  • Door Justin Wiggers
  • Gepubliceerd op 08/12/2023


Als student ben je waarschijnlijk altijd op zoek naar manieren om kosten te besparen zonder in te leveren op kwaliteit. Daarom houden we het bij FLKS liever betaalbaar, omdat zorg al duur genoeg is en jongeren helemaal niet zoveel zorg nodig hebben. In de zee van opties is er één naam die steeds meer op de lippen van studenten verschijnt: FLKS. Wat maakt deze zorgverzekeraar zo aantrekkelijk voor de studentengemeenschap?


1. Betaalbare Premies

Het budget van een student is vaak beperkt, en FLKS begrijpt dat. Deze zorgverzekeraar biedt betaalbare premies die speciaal zijn afgestemd op de financiële situatie van studenten, al vanaf €119.45. Hierdoor kunnen studenten genieten van uitgebreide zorgdekking zonder dat het een grote hap uit hun portemonnee neemt.


2. Aanvullende verzekering


Studenten hebben verschillende behoeften als het gaat om zorg. FLKS erkent dit en biedt een reeks flexibele dekkingsopties, zodat studenten de verzekering kunnen aanpassen naar hun specifieke situatie. Of je nu alleen basisdekking nodig hebt of extra dekking voor fysiotherapie of tandzorg, FLKS heeft een plan dat aan jouw behoeften voldoet. Zo kan je al een aanvullende verzekering afsluiten voor €13,99.


Gericht op Studentenbehoeften

FLKS, voortgekomen uit de studentenkortingsapp Knaek, begrijpt als geen ander de financiële uitdagingen waarmee studenten te maken hebben. Beperkte tijd om te werken naast de studie en vaste lasten die de pan uit reizen. Knaek komt ze tegemoet met vele interessante kortingen en dus ook met de goedkoopste basis zorgverzekering van Nederland. 

Toegankelijk Online Platform

Hoewel FLKS geen eigen app heeft, biedt het een gemakkelijk te gebruiken online portal. Via dit platform kunnen studenten moeiteloos hun zorgverzekering beheren, variërend van het indienen van declaraties tot het bekijken van hun polisgegevens. De focus ligt op gebruiksgemak en toegankelijkheid.


Als student is het belangrijk om de juiste keuzes te maken, vooral als het gaat om je gezondheid. FLKS biedt niet alleen betaalbare zorg, maar creëert ook een ondersteunende omgeving voor studenten. Ontdek vandaag nog waarom steeds meer studenten kiezen voor FLKS als hun zorgverzekeraar. Bezoek de FLKS-website voor meer informatie en ontdek hoe je kunt profiteren van de voordelen die FLKS te bieden heeft.