Mazars

Werken bij Mazars

Over ons

Mazars is een internationale audit, accountancy, tax en consulting organisatie. Met diepgaande kennis van regels en gedegen inzicht in de markt ondersteunen wij onze klanten en dragen wij bij aan de maatschappij.

Mazars is aanwezig in meer dan 95 landen. De professionals van Mazars werken samen als een team, over grenzen en vakgebieden heen. Wij combineren onze technische expertise en internationale ervaring met lokale kennis om onze klanten breed van dienst te zijn. We stellen onze professionals in staat om klanten te ondersteunen bij het optimaal benutten van kansen en bij het geven van vertrouwen aan stakeholders. 

 

Mazars is een multiculturele en geïntegreerde partnership met gezamenlijke doelen en waarden en een hoogwaardig serviceniveau. We bouwen op onze technische expertise en de kwaliteit van ons werk. Wij beschikken over de vaardigheden om klanten van iedere omvang en in elke sector van dienst te zijn en daarbij wendbaar, persoonlijk en onderscheidend te blijven in onze aanpak. Kwaliteit binnen ethische en wettelijke kaders is wat bij de levering van onze diensten verwacht mag worden. Vertrouwen in ons oordeel is de reden dat wij bestaan. En dat vertrouwen willen wij voortdurend (blijven) verdienen.