Vortex Capital Partners

Werken bij Vortex Capital Partners

Over ons

Vortex is een investeringsmaatschappij opgericht in 2012. Wij investeren in groeiende bedrijven met een winstgevende kernactiviteit die technologie gebruiken als een onderscheidende factor. Sinds de oprichting heeft Vortex een actieve aanpak toegepast, waarbij we operationele ervaring combineren met investeringskennis. Daardoor bestaat ons team vandaag uit een mix van senior executives, bedrijfsvoerders en investeringsprofessionals. Vortex heeft geïnvesteerd in 23 bedrijven met meer dan 50 add-on overnames.


We ondersteunen graag ondernemers en managementteams die zich inzetten om toonaangevende bedrijven op te bouwen. We werken als één team om ervoor te zorgen dat de juiste strategie, structuur en ondersteuning aanwezig zijn. Samen met het management investeren we in het volgende niveau van duurzame groei en bieden we ondersteuning waar nodig.

Vortex faciliteert buyouts en kan groeikapitaal verschaffen als onderdeel van een buyout transactie. Onze focus ligt op bedrijven met hoofdkantoren in België of Nederland.