WestCord Hotels

Werken bij WestCord Hotels

Over ons

WestCord Hotels

Anders dan de naam doet vermoeden is WestCord Hotels een Nederlands familiebedrijf met haar oorsprong op Vlieland. In de jaren zestig groeide het toerisme op de Waddeneilanden en in 1968 besloot bakker Emo Westers, voor zijn 18-jarige zoon Harry, Hotel de Wadden te kopen.

Inmiddels behoren 15 hotels verspreid door heel Nederland tot de WestCord familie. Onze hotels zijn stuk voor stuk uniek, in thema, locatie of geschiedenis. In onze visie moet een hotel veel faciliteiten bieden, onderscheidend zijn én passen in de omgeving.

Strandhotel Seeduyn ligt op de eerste duinenrij van Vlieland met uitzicht op de Noordzee. In Amsterdam bieden wij thema-hotels als het Fashion Hotel en het Art Hotel en met Hotel Jakarta hebben wij zelfs het 'groenste' hotel van Nederland. In Rotterdam zijn het ss Rotterdam en Hotel New York twee beeldbepalende iconen en wij zijn heel trots dat deze twee hotels onderdeel zijn van onze hotel-familie. Maar hoe verschillend de hotels van elkaar ook zijn, het WestCord-gevoel van service en kwaliteit moet in elk hotel hetzelfde zijn.