WRK.frl

Werken bij WRK.frl

Over ons

WRK.frl/ is het nieuwe programma van het Innovatiepact Fryslân. Een samenwerking van bedrijven, overheden en kennisinstellingen. Ons doel? De tekorten op de arbeidsmarkt in Friesland verkleinen, zodat werk(zoek)enden het beste tot hun recht komen en werkgevers vol passie hun missie kunnen waarmaken. Wil jij ook werken aan een gaaf arbeidsmarktprogramma voor Friesland, wil je toffe Friese werkgevers ontdekken en samenwerken in een gezellig team?

De krapte op de arbeidsmarkt: hoe is het ontstaan en wat verwachten we de komende jaren in Friesland? In ieder geval moeten we met 44.800 Friezen minder, de komende jaren meer werk verzetten. Daarom bouwen wij een brug tussen werk(zoek)enden en Friese werkgevers. En we laten zien dat het hier in fantastisch wonen, werken en leven is. Want… in Friesland vind je de gelukkigste inwoners van Europa en héle toffe banen en werkgevers! Lees hier alles over wat je van ons de komende tijd kan verwachten.

Onze kernwaarden

Eerlijk: We vertellen het eerlijke verhaal van echte mensen die werken in Friesland. Want de mensen in Friesland, zijn de gelukkigste inwoners van Europa. We maken het niet mooier dan het is, maar…

Trots: We zijn zeker wel trots op wat er wél is! Want dat is veel meer dan we nu laten zien. Misschien zijn we te bescheiden geweest, maar nu gaan we laten zien dat Friesland een provincie is vol kansen bij prachtige werkgevers met een héél mooi leven.

Zelfbewust: Daarbij zijn we zelfbewust. Zelfbewust over waar we goed in zijn, en waar onze verbeterpunten liggen. Die verbeterpunten pakken we met beide handen aan, zodat het alleen maar nóg mooier wonen, werken en leven wordt in Friesland.wwvbbqXOap2P9K5SamXHFKAB5CNceYn0Y6udBNzq.png